meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΣΚΕΠ-ΤΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ 'ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ'


Ο ενεργός πολίτης, καταξιωμένος καλλιτέχνης και για χρόνια συμπαραστάτης στους κοινωνικούς αγώνες των ΑμεΑ Γιάννης Ζουγανέλης ζωντανά την Κυριακή 6-8 το απόγευμα στο ραδιοφωνικό «Με Άλλα Μάτια» και το www.thisisradio.gr !
 
Ο αγαπημένος Γιάννης Ζουγανέλης, καλεσμένος αυτή την Κυριακή το απόγευμα του Βαγγέλη Αυγουλά και της Ελεάννας Φίλιου, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των ακροατών του This is Radio μέσω του chat του σταθμού και του e-mail της εκπομπής meallamatia@gmail.com, ενώ θα μιλήσει για τις καλλιτεχνικές του ενασχολήσεις αυτή την περίοδο, για τη μουσική και το θέατρο, για την αφορμή που από τα παιδικά του χρόνια τον ευαισθητοποίησε σε θέματα των ΑμεΑ, για την καθημερινότητα και τα χόμπι του κλπ.
 
Παράλληλα στην εκπομπή θα παρουσιαστούν και οι εκπαιδευτικές βιωματικές δράσεις που οργανώνει για χρόνια ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης Παιδιών και Νέων, από την Πρόεδρο του κα Αθηνά Κρητικού.
 
Οι κ. Αυγουλάς και κ. Ζουγανέλης γνωρίστηκαν μέσα από τις δράσεις του ΣΚΕΠ και αναμένεται να θίξουν χωρίς προσχήματα και ταμπού και διάφορα επίκαιρα κοινωνικά θέματα ζωντανά στον αέρα του This is Radio.

 
Κυριακή 6-8 το απόγευμα ακούτε το «Με Άλλα Μάτια» ζωντανά στο www.thisisradio.gr και  μέσα από τα κινητά σας τηλέφωνα κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου