meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

13 ΑΠΡΙΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ LIVE ΤΗΣ ΖΩΗΣ!


Το Σάββατο το βράδυ 13 Απριλίου, στο Πρόβα Café (Μενελάου & Άτρεως 4 Ίλιον), θα λάβει χώρα μια ξεχωριστή μουσική βραδιά!
 
 
Η ραδιοφωνική εκπομπή «Παπαγαλίες» από το www.thisisradio.gr και το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια», σας προσκαλούν σε μια βραδιά όπου μουσικοί από το Ίλιον αφιλοκερδώς θα παίξουν και θα τραγουδήσουν διασκεδάζοντας σας ως το πρωί, ενώ όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην προσπάθεια ενός μικρού κοριτσιού ενάμισι ετών να μεταβεί για εγχείρηση στην Ελβετία, προσπαθώντας να ξεπεράσει μια σπάνια καρδιοπάθεια που αντιμετωπίζει από τη γέννηση της και να κερδίσει τον αγώνα της για ζωή.

Με πολύ προσιτές τιμές (ποτό στα 6 ευρώ, φιάλη κρασί στα 15 ευρώ, ποικιλία στα 13 ευρώ), το Σάββατο 13 Απριλίου από τις δέκα το βράδυ και μετά, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και παράλληλα να βοηθήσουν τον αγώνα ζωής της μικρής Ζωής, η οποία δε μπορεί να πάρει βάρος και να αναπτυχθεί περαιτέρω, γι’αυτό και θα πρέπει ως τον Ιούνιο να έχει εγχειριστεί για να έχει ελπίδες επιβίωσης.
 
Στη βραδιά συμμετέχουν οι καλλιτέχνες (Αλφαβητικά):
 
Αμπατζής Δημήτρης, Αποστολίδης Στράτος, Γεωργαντά Χρυσάνθη, Κοντάλιπος Νίκος, Ματζοράκης Βασίλης.
 
Στην εκδήλωση θα ακουστεί για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό και ένα νέο τραγούδι σε στίχους του Βαγγέλη αυγουλά και μουσική Βασίλη Ματζοράκη με τίτλο «Δύο Λεπτά»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου