meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

"ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ"!

Όταν η Rock 'n' Roll γίνεται «μουσική κουζίνας» το αποτέλεσμα είναι ένα απρόβλεπτο κυρίως πιάτο, που  σερβίρεται κάθε βδομάδα Τετάρτη-Κυριακή στο Θέατρο Σταθμός (πρώην Μαίρη Αρώνη) στο Μεταξουργείο,  σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Με έντονη γεύση Rock 'n' Roll και μαύρου χιούμορ, οι σκηνές καθημερινής τρέλας και κανιβαλιστικού συναισθήματος, που κατατρώει τους πάντες υπό το βλέμμα του «Βασιλιά», η παράσταση θεοποιεί τις απλές χαρές της ζωής που παραμένουν all time classics μέσα στη σημερινή κρίση: λίγο σεξ, λίγο φαγητό και το αγόρι μας, και μια tuti fruti αισθητική, υπό τους ήχους της Rock 'n' Roll.

Οι μουσικές αναφορές στις ανεπανάληπτες δεκαετίες των 50s και 60s βοηθούν τους ήρωες να διαφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα των αδιέξοδων σχέσεων του σήμερα και δημιουργούν νοσταλγικές ψευδαισθήσεις.
Οι πρωταγωνιστές πολύ Rock 'n' Roll για να πεθάνουν και κυρίως πιάτο. ποιος άλλος, από τον ίδιο τον «Βασιλιά»!

Παίζουν οι ηθοποιοί:



Νικολέτα Βλαβιανού, Ιωάννα Πηλιχού, Πέτρος Μπουσουλόπουλος και στον ρόλο του «Έλβις» ο Κώστας Δόξας.

Σε μια από τις πρώτες παραστάσεις παραβρέθηκε και ο Βαγγέλης Αυγουλάς, συναντώντας και συνομιλώντας με τον ταλαντούχο Κώστα Δόξα, ο οποίος αναμένεται να έχει και ένα ρόλο - έκπληξη στο 6ο Δείπνο Στο Σκοτάδι που θα λάβει χώρα στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ 20/12/2014!

Μιάμιση ώρα με γέλιο, τραγούδι, πιπεράτες αττάκες και τους ηθοποιούς να τα δίνουν όλα πάνω στη σκηνή! μην το χάσετε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου