meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Δυτικής Αθήνας
Περιστέρι, 14-02-2014

 
Δελτίο Τύπου

Θέμα: Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας
 
Την Τετάρτη 12-02-2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας, με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, των πολιτών της περιοχής, των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών φορέων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Περιστερίου και συνεχίστηκε με την παρουσίαση βαλκανικών χορών από το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών (ΕΛΚΕΛΑΜ). Την πίτα ευλόγησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος.
Στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου τόνισε ότι το 2014 αναζητούμε την ελπίδα για το αύριο και την έξοδο από την κρίση, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να δώσει λύσεις  αρκεί να συνειδητοποιήσει την αυτοτέλεια, την ανεξαρτησία, τη δύναμη και τις αξίες της. Είναι η δύναμη που πηγάζει από τον ίδιο το λαό, την τοπική κοινότητα, τη συμμετοχή στο καθημερινό πρόβλημα, την παρουσία δίπλα στον πολίτη, την αλληλεγγύη, την κοινωνική προσφορά.
Στη συνέχεια της ομιλίας του έκανε  απολογισμό και δημόσια λογοδοσία για την μέχρι τώρα πορεία, δράσεις και έργο σε πολλά επίπεδα: την εξυπηρέτηση του πολίτη, την προστασία της δημόσιας υγείας, το περιβάλλον, τα τεχνικά έργα, την πολιτική προστασία, την υλοποίηση δράσεων πολιτιστικών, κοινωνικών, αλληλεγγύης κ.α.
 
 
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Ανδρουλακάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, οι Δήμαρχοι: Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δυτικής Αθήνας: Βασίλης Γιαννακάκος, Ιωάννα Πανταλάκη-Ανδριανοπούλου, Γεωργία Ερμίδου, Στέλιος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας, ο Γεν.Γραμματέας του ΑΣΔΑ Παναγιώτης Μπιτούνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Κώστας Αθανασόπουλος και Μαντζιώκα Αλεξάνδρα από την παράταξη «Αττική», Γιώργος Καμμένος από την παράταξη «Αττική-Νέα Προοπτική», Κώστας Διάκος από την παράταξη «Αττική- Οικολογική Απάντηση», Μάκης Γιομπαζολιάς από την παράταξη «Άρμα Πολιτών», ο πρώην Δήμαρχος Περιστερίου Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, ο Δημήτρης Κελάφας Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Περιστερίου και υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, ο Γιώργος Βαθιώτης υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, ο Δημήτρης Ταλιούρας Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Πετρούπολης, ο Νίκος Μαγγανάρης εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο Μιχάλης Κακλαμάνος πολιτευτής Β’ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου: Τσιώτα Μαρία, Αρβανίτης Θεόδωρος, Αιγάλεω: Δημομελέτης Ιωάννης,  Ιλίου: Βομπιράκη Νικολέττα, Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης, Λιώσης Γεώργιος, Αγίας Βαρβάρας: Μίχος Σπύρος,  ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Εμμανουήλ Σταυρουλάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  Περιστερίου Στέλιος Κανέλλος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Περιστερίου: Αβραμίδης Σάββας, Δημητρίου Αθανάσιος, Κορόγιαννη Πολυξένη, Πλέστης Αλέξανδρος, Φουντά  Παρασκευή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου: Βέργος Ιωάννης, Κουμαραδιος Γεώργιος, Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος, η Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» Σαββίδου Σοφία, ο πρόεδρος της 6ης Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Γιάννης Δημητρίου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Εγγλέζος Ευστράτιος, η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Ελπίδα» Κατερίνα Κατσανάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Α.μεΑ. Δυτ.Τομέα «Γέφυρα Ζωής» Γουράνιος Διονύσης, πρόεδρος Συλλόγου Μεσσηνίων Δυτ. Αττικής Γιώργος Πανόπουλος, ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Κουτσογιάννης Γιάννης, ο πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου  κ. Δροσάκης Μανώλης,  ο πρόεδρος του Ενιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος Νεκτάριος Ντόλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Γιώργος Μαρκόβας και η γενική γραμματέας του Συλλόγου  Βασιλική Μαλλιοστάθη,  ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων Κυριάκος Μπατσάρας, ο πρόεδρος του Κέντρου Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής Γιώργος Καλογράνας, ο πρόεδρος του Οικομουσείου Αιγάλεω Γιάννης Περράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος « Η Προστασία» Απόστολος Αϊβαλιώτης. Επίσης, εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Περιστερίου  οι  Εμμανουήλ Προτζάκης και Αριστόδημος Σταματάκης, εκ μέρους του Συλλόγου Καματερού «Άγιος Τρύφων» ο Χρήστος Δημητρίου, από την Ένωση Ποντίων Περιστερίου    η Αθανασιάδου Ιωάννα κ.α.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης: ο Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής Ηλίας Δόλγυρας, ο Δ/ντης της Β’θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας Γιώργος Ζαφειρακίδης, οι Προϊστάμενοι των Δ/νσεων Δυτικής Αθήνας: Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τασιάς Γεώργιος, Ανάπτυξης Θεοδωρόπουλος Ηλίας, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Θωμά Ευανθία, Οικονομικών Μπουραντά Χαρά, Μεταφορών και Επικοινωνιών Θεοδωρίδου Ελισάβετ, Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Γιάνναρης Κώστας.
Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της Α’θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας η Πολυξένη Βέκαρη, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ) Κώστας Κούρκουλος, από την Εθελοντική Ομάδα ΚΙΠΟΔΑ ο Παναγιώτης Μαργαρώνης, από την Ομάδα Εθελοντών Αγίων Αναργύρων ο Λεωνάρδος Βαμβακάρης, από την Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών ο Τράικος Ιωάννης, από το Σύλλογο Αφαίας Χαϊδαρίου η Ζωή  Καλογεροπούλου, ο πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών  Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής (ΣΕΕΟΑΔΑ)  Σταύρος Σαξιώνης, ο γραμματέας του ΣΕΕΟΑΔΑ Νίκος Λαούδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Δυτικής Αθήνας Παναγιώτης Χαρμπής.
 
 
 
(επισυνάπτεται η ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας)
 
Σεβασμιώτατε, κ. Αντιπεριφερειάρχες, κ. Δήμαρχοι, κ. Πρόεδρε Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι, κ. Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων και συλλόγων,
Κυρίες και Κύριοι,
 
Φίλες και Φίλοι,
 
Σε μια εποχή έντονης κοινωνικής, πολιτικής, πολιτιστικής και ηθικής κρίσης, σε μια εποχή αφανούς χρεοκοπίας, μαζί μοιραστήκαμε, μαζί σηκώσαμε το βάρος της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2011 με τον «Καλλικράτη». Μια προσπάθεια για την αναγέννηση της αυτοδιοίκησης σε όλα τα επίπεδα, για την τοπική ανάπτυξη.
 
Το 2014 αναζητούμε την ελπίδα για το αύριο και την έξοδο από την κρίση. Δυστυχώς η Τρόικα, ο πολιτικός εκπρόσωπος κρατών-μελών της ΕΕ και ΔΝΤ συνεχώς απαιτεί. Οι θυσίες των εργαζομένων και πολιτών της ελληνικής κοινωνίας δεν έχουν τέλος, είμαστε όλοι με την πλάτη στον τοίχο. Συνθλίβονται οικονομικά και κοινωνικά οι χαμηλές και μεσαίες κοινωνικές τάξεις στην Ελλάδα, η νέα φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση διαρκώς μεγαλώνει, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και ο οχετός της διαφθοράς τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Τεράστια η ευθύνη ορισμένων πολιτικών που δειλά - δειλά επανεμφανίζονται στο πολιτικό προσκήνιο και προσπαθούν να καθοδηγήσουν τις εξελίξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών το Μάιο.
 
Αν λοιπόν αναζητείται η ελπίδα και η έξοδος για το 2014, η απάντηση είναι: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί, δεν χρειάζεται προστάτες και καθοδηγητές, αρκεί να συνειδητοποιήσει την αυτοτέλεια της, την ανεξαρτησία της, τη δύναμη της, τις αξίες της. Μια δύναμη που πηγάζει από τον ίδιο το λαό, την τοπική κοινότητα, τη συμμετοχή στο καθημερινό πρόβλημα, την παρουσία δίπλα στον πολίτη, την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά.
 
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν κρύφτηκε, δεν φυγομάχησε  και δεν ευθύνεται σε τελική ανάλυση για στρατηγικές και διαχειριστικές πολιτικές της κεντρικής εξουσίας, ούτε  πριν την κρίση ούτε κατά τη διάρκεια της κρίσης. Έχει λοιπόν το δικαίωμα να κάνει η ίδια τις πολιτικές επιλογές της, σε πρόσωπα, σε ψηφοδέλτια, σε προγράμματα, σε σχέδια, σε λύσεις για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
 
Και οι λύσεις δεν μπορεί να υπαγορεύονται κάτω από τον τίτλο «Μεταρρυθμίσεις», «Απολύσεις εργαζομένων», Συγχωνεύσεις», Περικοπές», «Διαθεσιμότητες». Η διάλυση της δημόσιας διοίκησης και κατ΄επέκταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης και τα πισώπλατα μαχαιρώματα με επιθέσεις, με όποιο πρόσχημα ή επίκληση κι αν γίνονται, είναι μονόδρομος επικίνδυνος και δεν μπορεί να περάσει.
 
Πέρασαν ήδη τρία ολόκληρα χρόνια και σε μερικούς μήνες ολοκληρώνεται αυτή η διαδρομή. Απαιτείται λοιπόν, απολογισμός και δημόσια λογοδοσία. Απαιτείται η αξιολόγηση του έργου και των δράσεων. Σήμερα λοιπόν, είναι μια πρώτη ευκαιρία, θα είναι μια πρώτη πολιτική προσέγγιση.
 
Με τις 7 Υπηρεσίες που λειτουργούν στην Αντιπεριφέρεια πορευτήκαμε την τριετία 2011-2014 και δημιουργήσαμε έργο. Παρά τις συνεχείς περικοπές και τις ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα,  εργαστήκαμε όλοι μαζί, για την εξυπηρέτηση του πολίτη, την προστασία της δημόσιας υγείας, το περιβάλλον, την πολιτική προστασία, την υλοποίηση δράσεων πολιτιστικών, κοινωνικών, αλληλεγγύης κ.α.
 
Στον τομέα της εξυπηρέτησης του πολίτη:
 
ü      Διεκπεραιώθηκαν 755.535 υποθέσεις από τη Δ/νση Μεταφορών (χορηγήσεις αδειών οδήγησης, αδειών κυκλοφορίας, άδειες ίδρυσης – λειτουργίας επιχειρήσεων, άδειες άσκησης επαγγέλματος κτλ.) και έγιναν 1.400 έλεγχοι που αφορούσαν σε επιχειρήσεις, ελέγχους κατόπιν καταγγελίας κτλ.
 
ü      Προγραμματίστηκαν και εξετάστηκαν 3.524 πολίτες από την Δευτεροβάθμια Ιατρική Επιτροπή εξέτασης υποψηφίων οδηγών και οδηγών (Δ.Ι.Ε.). Η Επιτροπή εξυπηρετεί και πολίτες και άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων.
 
ü      Διεκπεραιώθηκαν 1780 υποθέσεις από τη Δ/νση Οικονομικού που αφορούσαν διενέργειες διαγωνισμών, συμβάσεις, αποφάσεις και εισηγήσεις.
 
ü      Υλοποιήθηκαν 25.000 διοικητικές πράξεις (έγγραφα-αποφάσεις-εγκρίσεις από τη Δ/νση Ανάπτυξης και διενεργήθηκαν 3.400 έλεγχοι που αφορούσαν σε μεταποιητικές μονάδες, αγορανομικούς ελέγχους, ελέγχους κατόπιν καταγγελίας κτλ.
 
ü      20.000 πολίτες απευθύνθηκαν στη Δ/νση Ανάπτυξης για διεκπεραίωση υποθέσεών τους.
 
ü      6.300 πολίτες συναλλάχθηκαν με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.
 
Στον τομέα των Τεχνικών Έργων:
 
ü      Προγραμματίστηκαν, σχεδιάστηκαν, δημοπρατήθηκαν, εκτελούνται έργα στη Δυτική Αθήνα που αφορούν υποδομές κοινωνικής πολιτικής, περιβάλλοντος, πολιτισμού, αθλητισμού, πολιτικής προστασίας, μεταφορών, συνολικού προϋπολογισμού περίπου €120.000.000.
 
ü      Ενδεικτικά, αναφέρονται το Άλσος Περιστερίου, το κολυμβητήριο του Περιστερίου, το κλειστό Γυμναστήριο, ο βρεφονηπιακός σταθμός και το πολιτιστικό πολύκεντρο στους Αγ. Αναργύρους – Καματερό, η ανάπλαση των οδών Προύσσης, Μαρίνου Αντύπα, Αγ. Βαρβάρας στο Αιγάλεω και την Αγ. Βαρβάρα, η βιοκλιματική ανάπλαση της Θηβών στο Αιγάλεω, η συντήρηση του γηπέδου Ριμινίτικα και η κατασκευή κέντρου κοινωνικής πολιτικής στην Αγ. Βαρβάρα, το πολυδύναμο βιοκλιματικό κέντρο για την ανάπτυξη κοινωνικών δομών, η διάνοιξη της Θηβών, η ανάπλαση της πλατείας Ηρώων Ρίμινι στο Ίλιον, παιδικοί σταθμοί στο Περιστέρι, στο Χαϊδάρι στην Πετρούπολη, στο Αιγάλεω, στο Ίλιον, δίκτυα ομβρίων σε όλη τη Δυτική Αθήνα, η διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς κ.τ.λ.
 
Ενδεικτικά, στον τομέα της κοινωνικής μέριμνας:
 
ü      Χορηγήθηκαν διατροφικά επιδόματα ύψους €9.382.205 σε 720 δικαιούχους νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους.
 
ü      Διενεργήθηκαν 3.000 εμβόλια από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και 25.173 διατέθηκαν σε άλλους φορείς.
 
ü      Διατέθηκαν 19.804 δελτία μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες.
 
ü      Οικονομική ενίσχυση σε έξι ιδρύματα της περιοχής ύψους €407.000
 
ü      Επιχορήγηση φιλανθρωπικών σωματείων με συνολικό ποσό €2.454.900
 
ü      Στηρίχτηκε η λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης και προαγωγής της Υγείας (ΚΕΠΕΝ) με €117.000
 
ü      Διατέθηκαν συνολικά 25 τόνοι τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, ελαιόλαδο, φέτα, γραβιέρα) σε 10.000 απόρους και δικαιούχους φορείς (Δήμοι, Μητροπόλεις, σύλλογοι κτλ). Η δράση συντονίστηκε από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.
 
ü      Άμεση λειτουργία επιτροπών για την επαναχορήγηση ρεύματος  σε νοικοκυριά που είχε διακοπεί.
 
Στον τομέα της προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος:
 
ü      33.800 ενέργειες πραγματοποιήθηκαν από τη Δ/νση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβάλλοντος που αφορούσαν υγειονομικούς ελέγχους, ελέγχους αδειών καταστημάτων, καταλληλότητας χώρων παροχής συσσιτίων, σχολείων, κλινικών, κοιμητηρίων. Πραγματοποιήθηκαν δειγματοληψίες νερού και 22 ψεκασμοί για τον ιό του Δυτικού Νείλου κ.α.
 
Στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας:
 
ü      Λειτουργία του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (17 συνεδριάσεις)
 
ü      Συντονισμός και συνεργασία με τους δήμους, εκπροσώπους φορέων, εθελοντικές οργανώσεις για την καλύτερη ετοιμότητα και αντιμετώπιση φαινομένων
 
ü      Άμεση καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών από πλημμύρες για την αποζημίωση των πληγέντων
 
Κυρίες και Κύριοι,
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αθήνας. Έχει επιτευχθεί η ομαλή μετάβαση από τις παλιές δομές της Νομαρχίας στις νέες δομές της Αντιπεριφέρειας. Έχει μειωθεί ο χρόνος αναμονής στην καθημερινή εξυπηρέτηση του πολίτη, παρά τη δαιδαλώδη γραφειοκρατική διαδικασία και τη μείωση του προσωπικού. Έχει αυξηθεί ο όγκος των συναλλαγών, των ενεργειών και των διοικητικών πράξεων με τις υπηρεσίες.
 
Κυρίες και Κύριοι,
 
Το 2014 είναι η ώρα της στροφής με οδηγό την Περιφέρεια, το Δήμο, τους τοπικούς φορείς, την τοπική κοινωνία και συνοδηγό το εργατικό κίνημα, το συνδικαλιστικό κίνημα, τους εργαζομένους. 
 
Επιβάλλεται, λοιπόν, να πληρώσουν όσοι μέσα από την διαπλοκή και τη διαφθορά είτε στο πολιτικό επίπεδο, είτε στο επιχειρηματικό, είτε στη δημόσια διοίκηση ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση. Επιβάλλεται η άμεση ανακατανομή του εθνικού εισοδήματος υπέρ των ευπαθών ομάδων, των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών τάξεων. Επιβάλλεται η ανάπτυξη ενός εθνικού σχεδίου με κοινωνική συμφωνία και ανθρώπινο πρόσωπο. Χρειάζεται μια καινούρια αρχή, ένα νέο όραμα και πάνω από όλα συλλογική προσπάθεια.
 
Υπάρχει μέλλον. Υπάρχει ελπίδα. Αρκεί να τολμήσουμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο το αξιακό σύστημα, το πολιτικό ήθος, το πολιτισμικό πρότυπο στην καθημερινότητά μας. Να ξαναδώσουμε δύναμη στον πολίτη και τον εργαζόμενο.
 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί μόνο με την καρδιά μπορεί να δει κανείς σωστά. Αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά δεν μπορούν να τα δουν τα μάτια.
Χρόνια Πολλά – Δημιουργική Χρονιά – Πάντα με Υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου