meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ "ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ"!

Απολαυστική και Ευχάριστη η Τζόυς Ευείδη μας έκανε συντροφιά στην εκπομπή «Με άλλα Μάτια»!


Στο στούντιο του «This is radio» και στην εκπομπή «Με άλλα μάτια», βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Τζόυς Ευείδη. Απλή και πρόσχαρη η κ.Ευείδη χάρισε μια απολαυστική συζήτηση τόσο στους ακροατές του σταθμού όσο και στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Βαγγέλη Αυγουλά και Ελεάννα Φίλιου. Μπορεί να είναι γεννημένη στο Καναδά αλλά δεύτερη πατρίδα της αισθάνεται τα Χανιά όπου και επιθυμεί  πολύ να ζήσει εκεί όταν αποσυρθεί από το χώρο της Τέχνης και της υποκριτικής λόγω συνταξιοδότησης!
 
«Μεν και Δεν», «το καφέ της Χαράς», «Λίφτινγκ», είναι κάποια από τα σίριαλ στα οποία συμμετείχε η Τζόυς Ευείδη. Οι αναμνήσεις της είναι πολύ ευχάριστες από όλα, αλλά το πιο αγαπημένο της σίριαλ είναι «οι Μεν και οι Δεν». Η ίδια το χαρακτηρίζει ως μια εξαιρετική συνεργασία, γεμάτη δημιουργικότητα και πολύ ευχάριστη. Στη συνέχεια, μας επισήμανε ότι και στο «Καφέ της Χαράς» πέρασε πάρα πολύ ωραία αν και η δουλειά ήταν πολύ απαιτητική και κουραστική.
Σε ερώτηση μας αν θα ήθελε να συνεργαστεί με κάποιο συγκεκριμένο συνάδελφο της στο μέλλον, μας είπε ότι αυτό που επιθυμεί είναι να συνεργάζεται με διαφορετικούς συναδέλφους κάθε χρονιά.
Η κ.Ευείδη δεν παρέλειψε να μας μιλήσει και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο θέατρο, για την παράσταση «Η Σεξουαλική ζωή της κυρίας και του κυρίου Παπαχαραλάμπους» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.
Βεβαίως αναφέρθηκε και στους Γιάννη Ζουγανέλη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση με τους οποίους συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση. Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο ρόλο του ψυχοθεραπευτή ενώ η Τζόυς Ευείδη με το Γεράσιμο Σκιαδαρέση υποδύονται το ζευγάρι που χρειάζεται την απαραίτητη βοήθεια ενός ειδικού προκειμένου να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η παράσταση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πρωτοποριακή, καθώς κατά τη διάρκεια που το ζευγάρι «εξομολογείται» επί σκηνής τα προσωπικά του το κοινό έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ασκήσεις αποσυμπίεσης, χαλάρωσης και γελοιοθεραπείας διώχνοντας από πάνω του παρακρατημένο θυμό χρόνων. Επίσης σ’ αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η τύχη του ζευγαριού σε κάθε παράσταση είναι διαφορετική και εξαρτάται από το κοινό, καθώς αυτό αποφασίζει για την έκβαση του ζευγαριού μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, δηλαδή τις εκλογές!
Στη συνέχεια, η αγαπημένη μας Τζόυς Ευείδη μας εξομολογήθηκε την εμπειρία της στο ραδιόφωνο, καθώς έκανε μια εκπομπή μαζί με το Μιχάλη Ρέππα από τη συχνότητα του κρατικού ραδιοφώνου, μόλις είχε αποφοιτήσει από τη δραματική Σχολή. Έπειτα, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 έκανε δύο εκπομπές μαζί με το Χάρη Ρώμα και αργότερα με τη Ρένια Λουίζιδου.
Σε ερώτηση μας αν η τηλεόραση μεταμορφώνει τους ηθοποιούς μας είπε: «« Δεν μεταμορφώνει καθόλου η τηλεόραση, εμείς δίνουμε κίβδηλες όψεις του εαυτού μας, οι περισσότεροι προσπαθούν να περάσουν έναν εαυτό που είναι συμπαθής, ενδιαφέρον, αξιοπρεπής, μετρημένος κάτι που δεν είμαστε στην πραγματικότητα. Εμείς φταίμε και κανένας άλλος η τηλεόραση δε φταίει»
Έπειτα, αναφερθήκαμε στη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της τηλεόρασης, καθώς παρατηρείται μια ένδεια ελληνικών παραγωγών με αποτέλεσμα όλα τα κανάλια να προβάλλουν ξένα σίριαλ και κυρίως από τη γειτονική μας χώρα. Η κ.Ευείδη δεν τα παρακολουθεί και τόνισε ότι όντως το επάγγελμα περνάει μια δύσκολη περίοδο, καθώς άτομα τα οποία κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και κάθε χρόνο δέχονταν αρκετές προτάσεις για συνεργασία αυτή τη στιγμή κάνουν άλλες δουλειές προκειμένου να επιβιώσουν. Επίσης, επισήμανε ότι όλοι οι ηθοποιοί έχουν μειώσει κατά πολύ το «κασέ» τους γιατί ουκ ολίγες φορές έχουν κατηγορηθεί οι ηθοποιοί ότι ζητούν υπέρογκα ποσά. Τελειώνοντας, είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για παραγωγές και ότι όσες παραγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής, τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια και διεκδικούν τα χρήματα τους.
Κλείνοντας, η κ.Ευείδη πέρα από το θέατρο και την τηλεόραση ασχολείται και με άλλα πράματα όπως με τα λουλούδια της όπου στην κυριολεξία έχει μετατρέψει το μπαλκόνι της σε μια πράσινη όαση αλλά και με τα ζώα της, καθώς έχει μια γάτα και ένα σκύλο!  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου