meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΩΝΤΑΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ''ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ''


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλης, πρωτεργάτης της αυτοοργάνωσης του Ελληνικού αναπηρικού κινήματος και από τους πρώτους βουλευτές που είπαν έγκαιρα έμπρακτο «Όχι» στα μνημόνια, θα βρίσκεται ζωντανά την Κυριακή 19 Μάη, 6 - 8 το απόγευμα, στα στούντιο του «This is radio», καλεσμένος του Βαγγέλη Αυγουλά και της Ελεάννας Φίλιου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Με Άλλα Μάτια».
 
Ο νυν βουλευτής του ΣυΡιζΑ - ΕΚΜ στη Β’ Αθήνας, θα μιλήσει χωρίς περιστροφές για τη σημερινή πολιτική κατάσταση στη χώρα, θα σχολιάσει απερίφραστα την Κοινωνική επικαιρότητα, ενώ θα απαντήσει και σε όλες τις ερωτήσεις που θα θέσουν ζωντανά οι ακροατές του σταθμού μέσω του Chat και του e-mail της εκπομπής (meallamatia@gmail.com).
 
Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής, ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Αμεα, θα αναφερθεί στην πορεία του στο Ελληνικό αναπηρικό κίνημα, ενώ θα παρουσιάσει και τις σημερινές διεκδικήσεις και στοχεύσεις των ΑμεΑ.
 
Πρόκειται για έναν πολύπειρο κοινωνικό μαχητή, με πολυετή αξιοπρεπή πορεία στα πολιτικά και κοινωνικά πεπραγμένα του τόπου, τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή την Κυριακή 6-8 το απόγευμα συντονισμένοι στο www.thisisradio.gr από τους Η/Υ ή τις smart phone συσκευές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου