meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΝΟΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ!


Συγκινητική η κίνηση των μαθητών και καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Ιλίου, οι οποίοι υπό τον συντονισμό του Διευθυντή του σχολείου κ. Φώτη Μαρκόπουλου, μάζεψαν κούτες με τρόφιμα πρώτης ανάγκης και τα δώρισαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, στηρίζοντας έτσι έναν θεσμό που ενισχύει κάθε μήνα αξιοκρατικά εκατοντάδες οικογένειες που αδυνατούν οικονομικά να καλύψουν τα προς το ζην.


Την Παρασκευή 26 Απριλίου τελευταία ημέρα της σχολικής εβδομάδας πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιλίου Βαγγέλης Αυγουλάς συνοδευόμενος από εκπροσώπους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, παρέλαβαν τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων για να τα διανείμουν τη Μεγάλη Εβδομάδα σε άπορους συμπολίτες μας.

 
 
Ο κ. Αυγουλάς ευχαρίστησε τη σχολική κοινότητα για τη σημαντική της συμβολή στο τοπικό κοινωνικό έργο του Δήμου και ευχήθηκε εκ μέρους και του Δημάρχου της πόλης κ. Νίκου Ζενέτου «Καλό Πάσχα» σε όλους, ενώ ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου κ. Φώτης Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Κάνουμε μια συμβολική κατάθεση τροφίμων, που αντικατοπτρίζει όμως μια ουσιαστική κατάθεση ψυχής! Τα παιδιά μαθαίνουν από νωρίς να στέκονται έμπρακτα αλληλέγγυοι σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Νιώθουμε πολύ όμορφα γιατί κάποιοι συνάνθρωποι μας θα κάνουν λίγο καλύτερο Πάσχα χάρη και στη δική μας βοήθεια. Δηλώνουμε παρόντες όποτε μας χρειαστείτε».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου