meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η ΚΩΦΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟ AMERICA'S GOT TALENT


Στα 18 της χρόνια έχασε την ακοή της, αλλά στα 29 της συνεχίζει να τραγουδάει χωρίς να χάνει τη δημιουργικότητα της.

Η Mandy Harvey έλαβε μέρος στα προκριματικά του America’s Got Talent όπου εμφανίστηκε τραγουδώντας το δικό της κομμάτι που έχει ονομάσει «Try». Η προσπάθειά της άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όχι λόγω του ότι είναι κωφή και δεν πτοείται προσπαθώντας να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, αλλά γιατί έχει μια πραγματικά ξεχωριστή χροιά.

Η Mandy ανέφερε στην κριτική επιτροπή πως τραγουδάει από τα τέσσερα της χρόνια. Στην εφηβεία της, άρχισε να χάνει την ακοή της εξ αιτίας μιας διαταραχής συνδετικού ιστού που αντιμετώπισε. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της, έβγαλε τα παπούτσια της για να μπορεί να νοιώθει τον ρυθμό και να κρατάει το μέτρο. Η ίδια είπε πως το "Try" είναι ένα κομμάτι που έγραψε "για να το ακούω και να θυμάμαι πως πάντα πρέπει να προσπαθώ και να μην τα παρατάω".

«Άφησα τη μουσική όταν έμεινα κωφή αλλά έπειτα κατάλαβα πως μπορώ να επιστρέψω στο τραγούδι με τη "μυϊκή" μνήμη του ρυθμού που έχω, χρησιμοποιώντας την όρασή μου και έχοντας εμπιστοσύνη στον τόνο της φωνής μου», πρόσθεσε.

Το standing ovation στο τέλος ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο όπως και η αντίδραση του Simon Cowell ο οποίος με το Golden Buzzer την έστειλε  κατευθείαν στα ημιτελικά.

Πλέον, θα συνεχίσει στην ημιτελική φάση μαζί με τη Sarah, τη διερμηνέα της στη νοηματική γλώσσα, ελπίζοντας πως θα καταφέρει τελικά να δισκογραφήσει τα δικά της κομμάτια.

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=ZKSWXzAnVe0.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου